Ansikte

Jag använder de världsledande amerikanska Exuviance produkterna med AHA-peeling i mina ansiktsbehandlingar.

AHA-peeling är en intensiv kemisk peeling som tar bort död hud, så att ny fräsch ung hud kan träda fram. Man får jättefin lyster och det är den viktigaste delen i en ansiktsbehandling. AHA-peelingen är inte bara peelande, utan jobbar på många olika sätt. Den jobbar anti age och minimerar fina linjer och rynkor. Den öppnar upp porerna så att det underlättar för portömningen. Den bleker ner pigmenteringar samt ger en finare hudton. Den stimulerar cellförnyelsen samt ”städar rent” i porerna. Samtidigt som AHA-peelingen är effektiv så är den skonsam. Därför passar den alla. Alltifrån en torr och känslig hy till en normal, bland, fet, akne hy. Den är även perfekt på gamla akneärr, solskador samt pigmenteringar.
Jag som är utbildad Hud-terapeut får jobba med 2 st. olika styrkor av AHA-peelingar, vilket är 20% resp. 30%. Vi börjar alltid första besöket med den svagaste 20%-iga peelingen, för att se och bedöma hudens tolerans. För en hy som är känslig kanske det räcker med den 20%-iga AHA-peelingen. Medans en mer oren hy eller solskadad hy tål den 30%-iga AHA-peelingen. Då kan man i så fall använda den vid nästa besök. (Det är samma pris.)
Sen om man vill ha ytterliggare effekt kan man pensla på en Booster innan man lägger på AHA-peelingen. Boostern är en annan form av syra som förbereder huden, vilket gör att man får dubbel effekt på AHA-behandlingen. (Boostern kostar 69 kr. extra/behandling).

Tänk på att undvika sol och solarium 48 timmar efter AHA-peeling.

Sidavdelare

Ansiktsbehandling lilla lyx 50 min 890kr
För dig som vill ha en lyxig och skön stund samtidigt som vi föryngrar och återfuktar din hy!
Hudanalys, rengöring, AHA-peeling, hårbottenmassage, ansiktsmask, serum, dagkräm och ögonkräm.

Djuprengörning 60 min 990kr
Passar dig som har orenheter och/eller akne och vill ha en ordentlig djuprengöring! Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, hårbottenmassage, portömning, lermask, handmassage, serum, dagkräm och ögonkräm.
Män bör tänka på att inte raka sig samma dag som behandlingen, då sveda kan uppstå vid AHA-peelingen.

Klassisk Ansiktsbehandling 90 min 1290kr
För dig som vill ge huden det bästa! Djuprengöring och underbar ansiktsmassage i samma behandling! Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, hårbottenmassage, portömning, brynplock, lång härlig massage av axlar, nacke och ansikte, ansiktsmask, handmassage, serum, dagkräm och ögonkräm.
Män bör tänka på att inte raka sig samma dag som behandlingen ska utföras, då sveda kan uppstå vid AHA-peelingen.

Lyx Ansiktsbehandling 110 min 1490kr
Det bästa huset har att erbjuda! Unna dig en rejäl ryggmassage och ansiktsbehandling på en och samma gång! Rygg-och nackmassage, rengöring, hudanalys, AHA-peeling, hårbottenmassage, portömning, brynplock, massage av ansikte, dekolltage och axlar, ansiktsmask, serum, dagkräm och ögonkräm.

Retinol behandling 40 min. 1590 kr.
Den effektivaste peelingen du kan få hos en Hudterapeut! Föryngrar din hy bättre än någon annan behandling! Passar alla. Detta ingår: Tvätt, ansiktsmassage, ansiktsmask, hårbottenmassage, Retinol peeling. 
Du tvättar själv bort peelingen hemma efter 3-8 timmar, beroende på känslighet och hudtyp. I behandlingen ingår att du får med dig en liten ansiktstvätt och en liten dagkräm, som är anpassad till behandlingen. 2-3 dagar efter behandlingen kommer du att flagna bort den gamla huden. Men tvättas lätt bort. Denna peeling finns endast att få hos Exuviance salonger och Neostrata.
OBS! Just efter denna behandling bör du undvika UV-ljus i minst 1 vecka och använda solfaktor 50.

Vid tillval av frans eller brynfärgning i en ansiktsbehandling får du 100 kr rabatt.

Tänk på att undvika UV-ljus (stark sol och solarie) samt bad och peeling 48
timmar efter behandling.

Boka tid för din behandling